Arkiv Det sker For børn Kultur — 18 maj 2015
18. august: Sommerfest ved gadekæret

Bylauget i Kirke Saaby inviterer til sommerfest den 18. august 2015 ved gadekæret. Det bliver med svævebane, hoppeborg, børneloppemarked, grillmad, musik og solskin. Sidste års fest blev en kæmpe succes med 200-300 deltagere i løbet af dagen.

Programmet for årets byfest er ved at blive fastlagt. Kontakt Bylauget, hvis du gerne vil være med at til planlægge festen. Der kan altid bruges en hånd til – ikke mindst under selve festen, når ungerne skal trækkes op i den 60 m. lange svævebane. Kontakt Mark på Fynsvej 6 – tlf. 4641 9896.

Festen er åben for alle i Kirke Saaby!

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Relaterede artikler

Del

About Author

Mark Thomsen

seriesly peliculas